ons team

Jantine Veldhuyzen, eigenaresse van Jachthondenschool De Kust en hondenvrouw pur sang

Zelf ben ik eigenaar van drie staande honden en wel Duitse Staande Draadharen die ik voorjaag op wedstrijden en in de praktijkjacht. Alle drie de honden doen het fantastisch als huishond. 

Naast mijn werk als jachthondentrainer leid ik ook jachthondentrainers op, geef ik lezingen door het hele land, schrijf ik boeken en artikelen in De Jachthond en De Jager en ben ik één van de docenten van de Tinley academie voor Dier en Gedrag.

Lisa Ouwerkerk, Jachthondeninstructeur en Gediplomeerd Gedragstherapeut

Van kinds af aan ben ik al gefascineerd door honden en hun gedrag. Nadat ik met mijn Heidewachtel in contact kwam met de jachthondentraining was ik verkocht. Een geweldige manier om samen iets te ondernemen, iets waar de hond voor gefokt is, waar hij in kan floreren en zijn passie in kwijt kan. Toen er ongewenst gedrag ontstond bij mijn hond, ben ik mij gaan verdiepen in hoe dit heeft kunnen ontstaan. Zo ben ik de opleiding tot Hondengedragstherapeut bij DogVision gaan volgen en heb ik deze succesvol afgerond.  

Ik ben aangesloten bij Tinley Gedragstherapie voor Dieren.

Les van mij betekent dat U een brede basis mee krijgt aan kennis over uw hond, hoe hij leert en hoe jullie het SAMEN leuk kunnen hebben, zowel op het veld als thuis! En dit alles vanuit een positieve benadering van U en uw hond.